Boschwachter

Prachtig gelegen in het eeuwenoude Mastbos ligt het multifunctionele horecabedrijf de Boschwachter. In 1869 gebouwd als boswachterswoning en inmiddels al weer ruim een eeuw in gebruik als café, restaurant en zalencomplex. De inrichting is modern en stijlvol met behoud van de karakteristieke sfeer. Hier kunt heerlijk lunchen of dineren of gewoon neerstrijken op het terras. Ook bieden wij vele mogelijkheden voor een condoleance, receptie, feest of zakelijke bijeenkomst.

Het is hier goed vertoeven na een lange boswandeling of een prachtige fietstocht. In het vernieuwde interieur van ons restaurant is de warmte van bos en natuur verweven. Bij de Boschwachter kunt u zeer betaalbaar eten en drinken. Onze chefkok weet u te verrassen met de beste seizoensgebonden en verse producten.

De locatie is uniek te noemen op nog geen kilometer van het centrum van Breda. Vlak voor de deur heeft u de keuze uit drie wandelroutes. Ruiters kunnen een mooie bosrit maken op het ruiterpad. En op een steenworp afstand geniet u van een fietstocht langs de rivier de Mark of brengt u een bezoek aan prachtige tuinen van kasteel de Bouvigne. De Boschwachter beschikt over een ruime en goed verlichte parkeergelegenheid.

Graag tot ziens bij de Boschwachter, in ’t Mastbos!

De Boschwachter is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn op al onze diensten van toepassing. U kunt ze hier nalezen.

 
 
Facebook
Facebook
tripadvisor