Bruiloft

Als er één dag in uw leven bijzonder moet zijn, dan is het wel de dag waarop u elkaar het ja-woord geeft! Met haar perfectie liggen midden in het eeuwenoude Mastbos is De Boschwachter dé locatie in Breda voor een onvergetelijke trouwdag. Onze sfeervolle Mastboomzaal biedt vele mogelijkheden voor uw feest, receptie, diner en/of ceremonie. De serre en het terras geven u het gevoel midden in de natuur te vertoeven. Een geweldige omgeving voor uw bruiloft op nog geen kilometer van het centrum van Breda.

Arrangementen
Het is onze passie om van uw bruiloft een bijzondere dag te maken. U kunt uw bruiloft bij de Boschwachter vieren met een heerlijk diner, barbecue of buffet. Afhankelijk van het aantal gasten bieden wij aantrekkelijk geprijsde arrangementen:

buffetten
menu suggesties groepen
high tea
koffietafel
barbecue
bittergarnituren
dranken

All-in Bruiloft
U kunt bij ons ook kiezen voor een all inclusive bruiloft. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina ‘All inclusive bruiloft‘.

Meer weten?

Kom gerust langs om onze mooie locatie te bekijken en ervaren! Justin, Marcel of Dianne vertelt u graag over de mogelijkheden.

Klik hier of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken: 076-5652880

Bruiloft vieren in BredaBruidslocatie BredaBuffet in Breda

 

Bewaren

 
 
Facebook
Facebook
tripadvisor