Team

Team BoschwachterHet team van de Boschwachter bestaat uit ruim 20 enthousiaste, gastvrije medewerkers in zowel de bediening als in de keuken. Zij staan iedere dag vanaf 09.00 uur voor u klaar. Onze koks gebruiken alleen verse ingrediënten, zo veel mogelijk streek – en seizoensgebonden. Onze bedienend personeel zorgt dat u werkelijk niets te kort zult komen. Zij staan open voor al uw suggesties.

De Boschwachter levert actief een bijdrage aan de opleiding van de jonge generatie vakgenoten. Daarnaast besteden we veel aandacht aan interne training en opleiding. Ons team is zeer gevarieerd: van fulltime horeca vakmensen, tot stagiairs en studenten die naast hun studie met veel plezier bij ons werken en met hun open blik en enthousiasme ons team versterken.

 • Justin Put Bedrijfsmanager
  Justin Put
  Bedrijfsmanager

  Justin waarborgt de visie van de Boschwachter en helpt u graag bij vragen over bruiloften, partijen en vergadermogelijkheden.

 • Chefkok Breda Christ Hereijgers
  Christ Hereijgers
  Chefkok

  Christ is de chef in de keuken. Zijn passie: het maken van heerlijke gerechten met perfectie en vreugde….

 • Marcel de Kok
  Marcel de Kok
  Manager Restaurant

  Als manager restaurant zorgt Marcel ervoor dat u zich thuis zult voelen en dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

 • Dianne de Kroon
  Dianne de Kroon
  Directeur

  Met veel passie en plezier runt Dianne al 25 jaar horecabedrijf 'Boschwachter in 't Mastbos'.

 
 
Facebook
Facebook
tripadvisor